Podzim láká usednout za šicí stroj

Podzim je skvělý čas pro návštěvy různých akcí a slavností spojené s aktivitami, které zapadají do tohoto krásného ročního období. Snad v každém regionu se najde akce uspořádané nejen pro dětí, ale i pro dospělé. Jít se známými na trhy a dát si svařák nebo s dětmi na dýňobraní či sběr kaštanů zaujmou kde koho. Co se však pyšnit v něčem originálním, kde si můžete být jisti, že nikdo nebude mít na sobě? Ať už jde o bramborovou sobotu, ochutnávky či soutěže v pojídání guláše ustrojte se adekvátně počasí. Podzim je zkouškou našeho imunitního systému a být ideálně oblečen zaslouží naší pozornost. Nastává čas vyměnit šatník za něco chumlavého. Dříve byl šicí stroj v mnoha domácnostech a tento trend pokračuje i do současnosti. Fanoušci metráže nám dají jistě za pravdu.
 
Výhodou vlastního šicího stroje je kromě radosti z ušitého výrobku, taky možnost mít na sebe něco dle svých představ. A když máme třeba málo času, můžeme se na vlastní tvorbu vrhnout třeba i o víkendu. Na podzim oceníte čepice a šátkošály. Máte-li rádi sladěný šatník, určitě nezůstanete u jedné. Teplé legíny s chlupem si lze pořídit třeba z počesané teplákoviny či warmekeeperu. Pokud chcete dlouhou mikinu nosit pod vestu, vám dopřeje teplákovina s potiskem. Chystáte-li se do lesa na houby, určitě uvítáte něco neprofoukavého, tento požadavek vám zaručeně splní materiál, který najdete pod názvem softshell. Pro fanoušky vlastní tvorby oblečení máme ještě jeden tip. Ozdobte si jakýkoliv kousek mašličkou, štítkem na oblečení či knoflíkem, fantazii se meze nekladou.

Prohlašuji, že pokud nepřevezmu objednanou zásilku, zavazuji se uhradit odesílateli náklady na zabalení, odeslání a vrácení nepřevzaté nepoškozené zásilky.