Vánoční dekorace a doplňky do bytu (aneb Vánoce po italsku)

Milujete Itálii? S námi si nyní můžete vyzdobit domov podle své oblíbené země. Vánoce zde mají charakteristické kouzlo - ozdobená města, stylové bytové doplňky, domácí betlémy, setkání široké rodiny, sladký chléb panettone nebo pandoro a turecký med.

Je nám nesmírným potěšením, že vám můžeme představit exklusivní partnerství s italským výrobcem luxusních designových bytových doplňků, dekorací, umělých květin a svíček – Enzo de Gasperi. V jejich showroomu v Benátkách, který funguje od roku 1970, si můžete prohlédnout stálé expozice věnované Vánocům se sortimentem ozdob a doplňků. A kdy jindy si vybavit domov stylovými doplňky, než na Vánoce?

Vůně domova a vánoc.

To je svatá trojice - vanilka, skořice, hřebíček. Kdo v předvánočním čase peče pravidelně cukroví má o provoněný domov vystaráno. Můžete ale také použít bytové vůně v podobě aroma difuzérů. Jedná se o nejuniverzálnější způsob provonění interiéru. Do nádoby stačí vložit tyčinky a vůně se začne uvolňovat do prostoru. Intenzitu lze regulovat počtem tyčinek a jejich otáčením. Na Vánoce doporučujeme sáhnout po vůni koření, vzácných dřevin, jehličí, kadidla nebo vanilky.

Pokud potřebujete okamžitě provonět místnost, sáhněte po interiérovém parfému ve spreji, který si můžete vzít s sebou i na cesty. Pro milovníky přírodních řešení máme v nabídce kvalitní esenciální oleje, kdy se vonné látky extrahují přímo z rostlin. Jedná se o nejúčinnější způsob aromaterapie. Postačí pár kapek do aromalampy, do difuzéru nebo na keramický talířek a účinné silice jemně provoní váš domov.

Vánoce ve stylu bytového designu.

Překrásně zdobené amforyvázy. Většina z nás si je spojí se starověkou kulturou Řecka a Říma. Není proto divu, že umění výroby váz přetrvalo v krvi italských mistrů až do dnešních dnů. Dekorativní bytové vázy z dílny Enzo de Gaspari jsou tak dokonalým designovým doplňkem, že mnohdy ani květinu nepotřebují. V posledních letech je na vzestupu oblíbenosti profesionálních i amatérských bytových designerů aranžmá do vysokých váz. V prostoru působí velmi elegantně a zaručeně přitáhne pozornost, ať už použijete živou nebo suchou vazbu. Milovníci industriálního stylu nemohou nechat bez povšimnutí naše cementové vázy.

Drobné vánoční dekorace.

Vánoční zdobení nemusí být jen o stromečku, balení dárků a světýlkách. Kouzelnou atmosféru umí vykouzlit i drobné vánoční dekorace. Vyberte si luxusní vánoční svíčky do adventních věnců nebo svícnů, dozdobte si korpus dekorativního zimního věnce na dveře a pokud si nevyberete u nás, můžete se podívat na nabídku dárkových sad u našeho partnera. Milovníci designu se nemusí vzdát svého stylu ani o Vánocích a pořídit si několik kousků luxusních bytových luceren a vánočních svícnů. A co vánoční skřítci? Už máte svého patrona domova a ochránce rodinného krbu?

Luxusní vánoční stromky

Pro naše nejnáročnější zákazníky jsme naskladnili mohutné, realistické luxusní umělé vánoční stromečky, které jsou k nerozeznání od živého. Na výběr máte širokou paletu vánočních stromů v různých velikostech a barvách. Více o specifikách umělých vánočních stromečků se dočtete v našem článku zde.

Prohlašuji, že pokud nepřevezmu objednanou zásilku, zavazuji se uhradit odesílateli náklady na zabalení, odeslání a vrácení nepřevzaté nepoškozené zásilky.